fredag 24 februari 2012

Happy fredagsmys...

Om det är det ni behöver. Vilket man ofta gör när arbetsveckan är över. Men efter alldeles för många och långa sjukdagar hemma hos oss, har dom flesta i vår familj tröttnat rejält på lugn och mys. Vi vill bara få vara ute, röra på oss, och träffa folk. Tvn är supertrist. Ipad-spelen likaså. Ritat och pysslat, spelat spel och byggt kojor har vi gjort så vi storknar (får nog återkomma med lite tips kring detta senare).

Träkulorna är inköpta på Panduro och man kan göra riktigt fina, stora halsband - blir konstverk som kan hängas lite varstans, kanske allra helst på väggen. Och varför inte måla dom i någon härlig färg, eller bara i vitt. 
Trevlig helg!

torsdag 23 februari 2012

En liten sessa...

Efter nästan fyra veckor av sjukdomar som konstant avlöst varandra här hemma, spred prinsessfödseln ett extra glamoröst sken över vår annars så hostiga och vattkoppekliande vardag. Så härligt med ett nytt liv! Och eftersom butiken öppnade på kronprinsessans och prinsens bröllopsdag för drygt ett och ett halvt år sedan, så passar det bra att avsluta bloggtorkan just idag.
Redan vid frukost förekom vissa kungliga inslag. 
Sen prinsessbakelser innan lunch... Vi knep dom tre sista.



































Höga hattar hela dagen...

































Och avslutningsvis såg vi solen gå ner över det lokala slottet...


















En bra dag. Host.


Ps. Glömde - grattis!